Topp 5...

...klassiska tv-repriser som endast setts av sjukanmälda och nattugglor:

5. Tillbaka till Aidensfield.
Riktigt fin serie som sänts sen tidernas begynnelse, åtminstone sen min begynnelse tror jag. Gillar du små pittoreska brittiska landsbygdshus och underbara accenter kombinerat med en sömnig handling som än dock är fylld med klassisk brittisk sarkasm, så är det serien för dig.

4. MacLeods döttrar
Det är något speciellt med landsbygden. Denna gång i Australien. Vem skulle inte vilja tillbringa åtminstone en sommar på Drovers Run bland en och annan pickup, solbrända vackra damer och herrar, jeans och cowboyhattar, för att inte tala om fin aussie engelska.

3. Oprah Winfrey Show
Vi har skrattat och gråtit tillsammans med henne, nickat instämmande åt hennes kloka tankar, blivit förfärade över de orättvisor som härjar i världen och känt en tillhörighet när hon skänker de mångmiljonbelopp till organisationer som verkar mot dessa orättvisor. Vi, och tusen och åter tusen av de amerikanska kvinnorna som gärna ropar "wow" när det passar dem själva. Oprahs show var även en fantastisk språngbräda för allas vår dr Phil.

2. Xena, krigarprinsessan
Lucy Lawless i högform som den mäktiga Xena. Hon färdas mellan Valhall och Akropolis, saxiska bönder och pamparna i de stora slotten tillsammans med sin ständige följeslagare och själsfrände, den väna Gabrielle. Fightingscener som inte är av denna värld toppas med Xenas karaktäristiska stridsrop och hennes bumerang-ring till vapen. Always coming back to her. 

1...

/Jesper

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback