göteborgs...

...skämt.

Hur många människor bor det i Tyskland?

-Göör mäny.

// Joel

Av...

...Johan Cedersjö.Det finns många legendariska filmklipp på (väl) berusade ryssar. Den allt som ofta karga och råa ryska miljön ger ofta filmerna en extra dimension av ångest, som tillsammans med vetskapen om den billiga och osmakliga ryska vodkan sätter de ryska fylleklippen i en klass för sig. Det patenterade öststatliga sättet att förtära enorma mängder dålig sprit fascinerar.

Varje gång jag ser dessa klipp – killen som halsar en hel flaska vodka på skolans toaletter, de två gubbarna som av oförklarlig anledning ska flytta en trästubbe på cykelhållaren mitt under klimaxfyllan, gruvfyllot osv – får jag alltid frågor i mitt huvud: vad är kontexten och vad är stimulis? Vad säger – om den finns – historien bakom klippet?

Det finns i synnerhet ett klipp som väcker min uppmärksamhet. Klippet då Boris Jeltsin, Rysslands president 1991–1999, uppträder påtagligt full under någon slags ceremoni med både barnkör och landsrepresentation involverat. Att Jeltsin är kysst av spriten är väl för ingen nyheter, men att på detta sätt, mitt i en tv-sänding, uppträda full och obehärskat kräver en bakomliggande orsaksförklaring. Att vara rysk president är ett av världens mest inflytelserika ämbeten, och kräver disciplin. Således är det en omöjlighet att detta är presidentiell praxis – något extraordinärt måste ha hänt. Vad?

Vi backar bandet till 1994 i Berlin. Muren föll för fem år sen och Ryssland – med Jeltsin vid rodret – har fått fyra år på sig att dra tillbaka alla trupper från det sen 1990 återförenade Tyskland. Den ryska närvaron i forna Östtyskland (DDR) var svårbegripligt omfattande. Cirka en halvmiljon militärer och civilanställda, enorma mängder vapen och ammunition och – gissningsvis – en rejäl dos stolthet fanns stationerad i östra delarna av Berlin, med den kvartersstora ryska ambassaden på finaste adress vid Unter den Lindens början, som utgångspunkt. Här hade Sovjet haft en sista utpost mot väst under de kalla krigets kallaste dagar.

Åren har gått fort och nedrustningen har skett successivt. Dagen är dock kommen när de sista av röda arméns trupper ska lämna den numera förenade tyska demokratins huvudstad Berlin. Jeltsin är på plats för att avanmäla de sista ryska officerarna vid Gendarmenmarkt i östra Berlin. Det är fest på gatorna, folket jublar, tyskarna kan äntligen – återigen – börja om från början, skapa något nytt. I Jeltsins bröst infinner sig ingen fest. Istället: en i ord förmodligen obeskrivlig känsla av nederlag. Föreställ dig – med hela den sovjetiska storhetstiden som bakgrund – känslan av att vara den president som tvingas kapitulera och avsluta ett av världens starkaste herraväldens världsdominans. Outhärdligt blev det förmodligen när de krossade ryska officerarnas tomma blickar, samtidigt som historiens empiri, träffade Jeltsins hjärta. En situation inte ens önskvärd för ens värsta fiende. Jeltsins räddning: spriten!

Historien säger att Jeltsin klarade sig fram till lunch. På eftermiddagen, i takt med en allt högre promillehalt, vacklade humöret. Vid rådhuset, där en rysk barnkör fredligt ställts upp för att sjunga en rysk folkvisa "Kalinka", tappar Jeltsin fullständigt kontrollen. Han rycker till sig mikrofonen och levererar en tidigare icke hörd sångstämma i beundransvärd oklang. Vidare ger han sig av mot polisorkestern och i synnerhet dess dirigent, rycker – även här – till sig dirigentpinnen och börjar upphetsat och spasmaktigt dirigera orkestern som med förundransvärda blickar försöker följa hans rörelser för att "rädda" situationen. Det är inte minst underhållande att se de andra tjänstemännen i omgivningen, och deras påtagliga osäkerhet inför scenariot som de förstår kommer bli världshistoria.

Jeltsin är inte sämre än andra stora ryska män och har enligt rådande praxis skrivit en biografi. I den kommenterar han händelsen så här:

"Andra kan tycka att jag uppförde mig dumt. Men varken min rådgivare eller journalisterna visste vad som pågick inuti mig... i Berlin, när hela Europa firade hemtagandet av de sista ryska trupperna från Tyskland, så märkte jag att mina krafter var slut. Det sista, utlösande momentet var tyngden av ansvaret för detta historiska steg. Plötsligt stod jag inte ut längre, tyvärr. Vad känner jag idag när jag ser de här bilderna som blivit journalistiska klichéer? Varken skam eller likgiltighet. Snarare påminns jag igen om oron, anspänningen och trycket som då nästan krossade mig. Efter ett par glas blev bördan mindre och i detta lätthetens tillstånd så kunde jag också dirigera en orkester."

Som konklusion vill jag skriva tre saker som för mig blir tydliga. Ett, de filmerna med ryska män som konsumerat för mycket alkohol får ytterliggare en dimension när man får hela kontexten. Två, Jeltsins agerande blir något mer förståeligt i denna kontext och tre, mer tragikomiskt än så här blir det aldrig!

Nastrovia!

// Johan Cedersjö


Min vän...

...Johan Cedersjö frågade mig om han fick dra ett inlägg på min blogg. Och jag var inte sen att tacka nej. Vad gör man inte för en vän, och så vet jag att Mr.C är väldigt duktig på det här med text.

Det är längre än dom vanliga inläggen här på Howlinhoglund.blogg.se, men ta ett par minuter och läs det. Det är det värt.

Inlägget kommer ovan detta.

// Joel
Förlåt...

...för att jag inte bloggat på länge. Det känns så dumt när det här är en så stor del av mitt liv.

Nu ska jag åka och hämta Howlin' Höglund himself på Örebro centralstation.
Finbesök i Öret alltså.

/Jesper, gästbloggare

Howlinhoglund...

...bloggens ljuva ironiska ådra med look-a-likes, roliga skyltar mm börjar sprida sig på resten av blogg-Sverige.


Kolla te x in jobb-bloggen
http://arenius.swedmedia.se/?p=584 och framförallt detta inlägg.


Sånt tycker vi på howlinhoglund.blogg.se är väldigt roligt.


// Joel

Efter...

...lyses!

Hemsidedesigner eller grafiskformgivare med för mycket fritid som vill ge en blogg som har ett rikt innehåll men ganska tradig utsida lite form och färg.

Ersättning kan diskuteras. Reklam på bloggen ligger närmast till hands.

Känner du dig träffad? Hör av dig genom en kommentar.// Joel

Howlinhoglund...

blogg kan nu som första blogg avslöja nästa säsongs uppsättning av succéprogrammet Mammas pojkar, enligt säkra källor.

Det är inga mindre än dessa fina pojkar:

Kille nr 1: Jesper Höglund, 23-årig man från Örebro.


Mamma: Moni HöglundKille nr 2: Jonatan Engström, 21-årig man från Örebro.


Mamma: Gunilla EngströmKille nr 3: Johan Cedersjö, 23-årig man för närvarande bosatt i Berlin.


Mamma: Majsan CedersjöDet här är något ni bara inte får missa.

// Joel

Jag har inte...

...bloggat på ett par dagar nu. Men jag tänker inte be om ursäkt.

Tycker inte om när bloggare ber om ursäkt för att dom inte har bloggat på länge.

Jag har haft andra saker för mig och den här bloggen är tro det eller ej inte hela mitt liv.


Det har varit väldigt mycket jobb och andra saker den senaste tiden. Nu är tanken att ta en lång helg i Öret från och med torsdag kväll.

Har ni några tips på vad man kan sysselsätta sig denna helg som kommer?
Ge mig gärna lite på tips på vad som hetast i helgen.


Kanske... eller... varför inte...

// Joel

En väldigt rolig...

...rubrik.


Så fort han gör landslagsdebut, börjar han kallas ex-pojkvän. Taskigt...

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/skidor/article6165739.ab


// Joel

Åt precis...

...en färsk mandelkubb. Mumsfillifubblan.

Snart är det dags för alla snälla barn att skicka sina önskelistor till tomten. Det gäller att vara ute i god tid så att nissarna inte blir stressade. Man vet ju hur sura pizzabagare kan bli om man beställer en pizza 5 minuter innan stängning. Typ samma sak.

Här är tomtens adress:
Tomten
173 00 Tomteboda

Tomteboda kan inte vara så stort. Brevbäraren måste ju veta vilket nummer alla i tomteboda bor på.

/Jesper, gästbloggare

Kors i...

...taket.

Nu har ännu en av syskonen Höglund börjat att blogga.

Min Bror Jacob har startat en diskutionsblogg.

http://enokhoglund.blogg.se

Kika gärna in på denna färska blogg.


Sedan tidigare bloggar ju även min syster Emma på bloggen http://lillhoglund.blogg.se/ och Jesper har ju börjat gästblogga här på min blogg.

Nu återstår frågan när kommer resterande familjen i hemmet i Brickeberg starta blogg.

Oddsen för att dom startar blogg innan jul är 3.10 och efter jul 1.90.


// Joel

Too serious...

Det mycket uppmärksammade och smått legendariska youtube-klippet "too serious" som senare blev "skogsturken" med hela svenska folket har nu blivit uppklarat. Frågan "vem var det som kastade?" har aftonbladet nu besvarat efter en grundlig utredning.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/tema/article6140216.ab

Det var alltså Jörgen som kastade. Lite tråkigt, kan tyckas, att klippet nu avmystifierats. Men en fråga återstår. Vad ska han göra med sin fucking skjorta? För det var inte vilken skjorta som helst, utan en skrynkelskjorta./ Jesper, gästbloggare

NA rycker...

...ut.


http://na.se/nyheter/2.2503/1.643579-marsvin-dumpades-i-skogen

// Joel


Look-a-...

...like.Björn Starrin (Bröllopsfotografen, Smala sussie)          Mikael Dorsin

// Joel

Vill slå...

...ett slag för en nystart av delar av personer som låg bakom den fantastiska tidsskriften Trots allt.

www.indrag.se är ett nytt projekt, som skriver om musik, filmer böcker och annat som ligger skribenterna varmt om hjärtat.

Väldigt välskrivna intervjuer, recentioner, blogginlägg osv...


Jag rekommenderar den varmt. Hoppas att också du gillar den.// Joel

Bra dag...

Idag såg jag solen för första gången på 14 dagar, tror jag. Kommer faktiskt inte ihåg när den visade sig sist. Men det är ett lyft i en annars ganska tråkig årstid.
Jag är glad att vintern närmar sig. Det märks inte minst på att det blåser betydligt mindre än för bara ett par veckor sen. För mig, som bara har en cykel som fortskaffningsmedel och bor i en väldigt cykelvänlig stad, är det tungt när det blåser motvind vilket väderstreck man än rör sig mot.

En annan glad nyhet är att när jag städade lägenheten idag så hittade jag en packpåse med smutskläder i, främst strumpor. Jag som trodde att de försvunnit i tvätten som de annars så mystiskt gör./ Jesper, gästbloggare

Jag hoppas...

...att Jeppes internet kommer igång snart.

Han måste ha samlat på sig mycket material under denna tid.

Under tiden kan ni väl försöka hjälpa honom med ett "blogg-nickname". Han letar med ljus och lykta efter ett.// Joel

Folk som...

...läser bloggar är ganska kräsna av sig. En blogg är ointressant om den inte uppdateras 5 ggr om dagen, det läggs ut ett gäng dagens outfit-bilder osv...


Jag brukar tänka tvärtom, folk som uppdaterar 6-7 ggr om dagen slänger upp vad skit som helst. Men bloggar som uppdateras kanske 1-2 ggr eller ännu mindre blir det mer kvalité i.

Jag vill gärna slå ett slag för att läsa gamla inlägg. Jag brukar gå till första inlägget på bloggar och läsa mig framåt. Dels är det ju många inlägg man aldrig läst, sen är det också kul att se utvecklingen av språket, teman och bloggen i allmänt.


Så om du nu sitter på jobbet eller är ledig och har en halvtimme ledig, klicka dig gärna längst bak på min blogg och åk på en resa genom howlin'hoglunds snart treåriga värld.

// Joel

En look-a-like...

...inskickad av Johanna Winberg, bloggare från bloggen http://johannawinberg.blogg.se/

Sånt gillar vi.


Jacob Höglund                       Joseph Gordon-Levitt (killen från tredje klotet från solen)

Som bloggare...

...har man någon slags bekräftelsebehov.

Man vill att folk ska gå in på ens blogg, tycka att det man skriver är kul, intressant, frustrerande, påfrestande, kommentera osv...


Och just det här med kommentarer, tycker iallafall jag är roligt. Det är en av anledningarna till att det är kul att blogga och även att bloggen kan utvecklas.

Så du som är på denna blogg för första gången eller du som är inne ofta, lämna gärna en kommentar.
Det behöver inte vara något fyndigt eller revolutionerande. Du kan bara skriva vem du är eller lämna ett skratt. Även om du vill att vi skriver om något speciellt ämne eller om du vill se något mer här på bloggen.

Som jag brukar säga: En kommentar är fler än ingen kommentar.

// Joel

Haha...

...haha.

Är inte det här ett väldigt roligt citat?


-Jag kan inte hitta något ställe i bibeln där det står att man inte ska skaffa bröstimplantat, säger hon till Huffington Post.


På ett sätt har hon ju rätt, men då kan man komma undan med mycket om man ska utnyttja vad som inte står i bibeln.

Läs mer om denna fantastiska kvinna här:

http://www.expressen.se/noje/fredag/1.1779024/skonhetsmissen-bibeln-tillater-brostimplantatsitter här...

...själv i natten och funderar på livet.

Jag avundas folk som har hittat sig själv.

Jag har verkligen försökt att hitta mig själv, men det enda jag hittar är en tjock gotländska med sex barn. Hon är beroende av laktosmjölk och använder all sin tid åt att samla manchettknappar och skriva valspråk åt Centerpartiet.

Men jag ger inte upp. Någon gång, någon gång.


// Joel

Jesper Höglund...

är egentligen inte ett bra bloggnamn. Foki, Blondinbella, Kenza, Mogi, Howlin' Höglund. Alla har de ett häftigt bloggalias.
Det funkar inte riktigt om man hälsar på nån och säger:"Tja, jag heter Jesper Höglund. Gå gärna in och kolla mina blogginlägg. Jag bloggar som, hör och häpna, Jesper Höglund."
Inte coolt!

Jag vet, jag är bara gästbloggare och har ingen egen blogg. Men ändå, jag skulle kunna vara Sideshow Bro'.
Jesper Höglund a.k.a. Sideshow Bro'. Det kan funka.

Ni får gärna komma med lite poppiga förslag på bloggalias till mig så kan vi ha en omröstning här.
/Still knowned as, Jesper, gästbloggare

Ni som känner...

...Gustav Ledstam måste se att det här är en väldigt bra på look-a-like. Tänk Gustav slutet av högstadiet.Bilden är inskickad av Ole Härdne förövrigt. Tack

// Joel

Dagens...

...lunch.


Satt...

...och läste igenom aftonbladet och expressen på nätet i morse.

Det är inte mycket glada nyheter som står i våra kvällsblad.

Då började jag fundera, Hur ser vår jord ut egentligen?

Efter en stunds funderade kom jag på det. Rund såklart.

 

// Joel


By the way...

Måste passa på att gratulera Ann-Chatrine till hennes otroliga fångst och NA för väl genomförd nyhetsrapportering.

http://na.se/nyheter/kumla/1.633925--storfiskare-i-soderhavet-drog-upp-jatteabborre

STORT GRATTIS!

/Jesper, gästbloggare

Hjälte...

  • Landslaget: 57 matcher/13 mål (1989–1998)
  • VM i fotboll: 1990, 1994
    • VM-brons 1994
    • kopia av Svenska Dagbladets guldmedalj 1994
  • EM i fotboll: 1992
    • EM-semfinal 1992

Klas Ingesson anordnar överlevnadskurser. Lite ironiskt när han nu drabbats av kronisk cancer.
Jag hejar på dig Klas!


I övrigt var fotbollsgalan en ganska medioker historia. Intervjuerna var kassa och spädde på fördomarna att fotbollsspelare är småtragiska och har svårt att bjuda till. Jag kan bara instämma i Lasses analys.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/anrell/article6096130.ab

/Jesper, gästbloggare

Kicki nummer ett...

...Kicki nummer 2...Kicki nummer 3...Kicki nummer 4...Kicki nummer 5...Kicki nummer 6...Kicki nummer 7...Kicki nummer 8...Kicki nummer 9.

Kicki Bengtsson, denna långlivade kvinnliga fotbollsspelare lägger skorna på hyllan.

Jag säger som min lillebror, trodde att hon hade gjort det för flera år sedan. Men se så fel man kan ha.


Kicki, du har roat mig iallafall en gång på fotbollsplanen. Och det var egentligen inte ens du utan 10 fulla Djurgårdshuliganer som ropade "hejarramsan" som jag skrev som rubrik åt fel person. Dom sjöng den för Victoria Svensson, eftersom dom var så fulla och trodde att hon var du.

Men vad du än gjort så tack, du har säkert varit en hjälte för någon eller några.

Ni kan läsa mer om hennes avslut här:

http://svt.se/2.21391/1.1756912/kicki_bengtsson_slutar&from=rss


// Joel

Min fru..

...kom på en sak.

Hon nämde att man inte vet vem av oss som skriver, och det ber jag (Joel) om ursäkt för.
Min tanke var att när Jesper skriver så skriver han under och om jag skriver så behöver jag inte skriva under.

Men för att alla ska förstå och det ska bli tydligare så börjar jag också skriva under med namn.

Glasklart.


// Joel

Nästa stora...

...modefluga.

Jag jobbar med kläder och jag tänkte ge er tips på vad som kommer komma nästa sommar.

Det är detta:Rånarluvan kommer komma starkt till sommaren. Gärna ett pannband i någon stark somrig färg, gul te x som i det här fallet, men även senapsgul kommer hålla i sig från hösten.
Big no no är att köpa ett pannband utan text eller tryck. I sommar kommer arabiska tecken vara hetare än stuprörsjeansen var populära 2006.

Sommarens accecoar är självklart kalashnikoven. men den får gärna vara i en mer dämpad färg för att inte sticka ut mot resten av utstyrseln.

Så ut och shoppa redan nu, och kom ihåg var ni läste det först.

Fotbollsgalan...

...gick av stapeln ikväll.
Missade dock programmet. Men en sådan kväll skulle man inte ha gjort bort sig.

Såg i ju för sig ett klipp på Klas Ingessons tal och presentation.
Det jag såg framför mig då var min lillebror tillika gäsbloggare här på bloggen sitta i soffan och gråta, det händer inte ofta. Men om han såg det talet, då var det nog inte många ögon torra på Oskarsvägen.


Tänkte lägga in Lagerbäcks reklam här från Youtube. Nu strulade sidan, så ni får tänka er den här och i era huvuden höra:
-Unleasch hell!

Och skratta lite härligt för er själva.


Hur man...

...följer en blogg.

Bloggar kan hittas på många sätt. Förutom i en vanlig sökmotor kan bloggar nås genom särskilda bloggsöktjänster, eller hittas genom portaler. Vissa portaler fungerar som kataloger över enskilda bloggar, andra är listor över enskilda inlägg. Många portaler bygger på att den som skriver bloggen själv förser portalen med information om sin blogg och när den uppdateras, samt ibland anger en kategori till sina egna inlägg.

Alla bloggar kan givetvis besökas med en vanlig webbläsare, men om man följer många bloggar lönar det sig att prenumerera på uppdateringarna med hjälp av en RSS-läsare. Sådana finns i två former: antingen laddas alla inläggen ner med hjälp av ett särskilt program, eller så besöker man en webbsida där man har lagt bokmärken till de bloggar man vill följa. Ibland är den tjänst där man kan läsa andras bloggar också sammankopplad med en tjänst där man själv kan publicera sin blogg.

Det går också att följa ett sökord i bloggosfären genom att använda olika tjänster. Technorati och Googles Blogsearch har RSS-flöden för de sökningar man gör.

 

Källa: Wikipedia.se


Tycker att man...

...sällan gör rerklam för andra bloggar på sin blogg.

Tänkte nu ge er listan på bloggar jag brukar läsa. Gå gärna in på dessa och ge dom en chans.


http://oskarg.blogg.se/ - Oskar Gustafssons blogg

http://sanningenomalderblad.blogg.se/ - Christian Alderblads blogg

http://lillhoglund.blogg.se/ - Emma "syster" Höglunds blogg

http://arenius.swedmedia.se/ - Josefine Arenius blogg

http://johannawinberg.blogg.se/ - Johanna Winbergs blogg

Kommer kanske fylla på den här listan efterhand, om jag kommer på någon jag har glömt.


// Joel

Nya tider...

...spännande tider.

PREMIÄRBLOGGINLÄGG

Lite nervös faktiskt.

Människor hanterar nervositet på olika sätt. Jag bjuder därför på ett klassiskt tv-framträdande av Nicklas Bäckström. Så kan det gå om man skolkar från mediaträningen.
När jag satt och funderade på vad jag skulle premiärblogga om gick min systers pojkvän förbi och visade en ljusshow på youtube och sa att det här kan du blogga om. Ja, sa jag. Sen skrattade jag artigt och låtsades skriva om ljusshower tills han gick iväg. Någon gång, någon stans kommer jag att skriva ett blogginlägg om ljusshower.

/ Jesper, gästbloggare

Och vinnaren...

...i gästbloggstävlingen är... ( Tänk: In the Stone med Earth, wind and fire i bakgrunden)


...Jesper Höglund.

Info om denna man följer här nedan.Lite info: Skådespelaren Vin Diesels riktiga namn är Mark Vincent. Man nyser i en hastighet av 160km/tim. 1 300 liter svett kommer att spridas ut i atmosfären per människa. Den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.


Ålder: 23
Kön: Man
Intressen: Tipslördag, Sportspegeln och skägg
Favorithundras: Samma som Snokens, han som var detektiv i ett gammalt SVT-program
Favoritmat: 39:ans
En historisk person som du identifierar dig med: Snoken


Kött eller fisk? Kött
Rött eller vitt? Rött till kött
Killinggänget eller Varan-tv? Måste svara Killinggänget för deras bredd
Sten Frisk eller Niclas Frisk? Sten har satt djupare spår
Hockeyrumpa eller skidlår? Hockeyrumpa
Lili eller Sussie? Lili
Boxer eller string? På dig eller på mig?


Till sist, hur känns det att bli gästbloggare på Howlinhoglund.blogg.se?

Jesper: Erik Hamrén blir svensk förbundskapten, Zlatan vinner guldbollen och jag blir gästbloggare hos Howlin' Höglund. det är häftiga tider vi lever i just nu. Jag är otroligt stolt över min bror och den blogg han ligger bakom. Han har skänkt glädje till mig och många andra. Att jag kommer att bli någon sorts side kick kommer att bli en otrolig utmaning. Blogginläggen här står för något som inte kan hittas i många bloggar på, det fenomen vi kallar, internet. Jag hoppas att mina inlägg upplevs som att de är skrivna i Howlin' Höglunds anda men med min personliga prägel.

Howlinhoglund.blogg.se välkomnar Jesper Höglund som gästbloggare och önskar honom lycka till. Bloggen hyser stort förtroende för Jesper och står bakom alla hans inlägg.

Här är...

...någon som har slagit min lillebror Jacob.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6082962.abMåste...

...tyvärr hålla lite på vinnaren i gästbloggstävlingen.

Vinnaren har tyvärr inte hunnit svara på intervjufrågorna än.


Men så fort frågorna är besvarade kommer den upp här på bloggen.


Dra mitt...

...strå till stacken.

Vissa går, andra cyklar, några matstrejkar för att visa sin protest mot olika orättvisor och politiska ståndtaganden.

Jag tänkte att någonting måste man ju göra.

Min protest mot världens alla orättvisor blir att vara tyst i fem minuter. Tyvärr blev det bara 4.59, men det är ju tanken som räknas.
Imorgon...

...kommer vinnaren i gästbloggstävlingen att avslöjas.

Kan tänka mig att ni sitter på nålar där ute.


Ja, jag vet...

...den här är inte bra.

Men jag tycker att den är rolig, och det är väl det viktigaste.


Mr. Mackey?                                   Larry King?

Oientressant...

intressant fakta.


Bamses farmor heter Augusta Beata.

Så nu kan ni briljera med det när Bamse kommer på tal i era respektiva umgängeskretsar.

Oddsen...

...i gästbloggstävlingen är just nu:

Jesper Höglund 1.25 
Kommentar: Extremt bra slogan.


Henrik Eriksson 1.35
Kommentar: Bra slogan och intressant livshistoria. Kan skrälla.

Frugan 2.40
Kommentar: Känns lite självsäker och ingen slogan. Men har gjort bra ifrån sig förr, så henne kan man nog inte räkna ut.


Oddsen kan komma och ändras och det finns fortfarande chans att vara med i tävlingen.
Vinnaren kommer utses på fredag här på bloggen i en lite längre intervju.

Råkade hamna...

...framför premiären av Kanal 5:s Ullared.

Vilket underhållande program. Det visar det bästa av svenska befolkningen.

Karaktärer som kan relateras till Rolf Skoglunds roll i "Vi hade iallafall tur med vädret", Roland i Torsk på Tallin och Tiffany Persson från Hipp Hipp.Gå in på Kanal 5:s hemsida och titta på första avsnittet.
Otroligt underhållande.

http://kanal5.se/ullared

Min lillebror...

...och jag har en liten egenhet. Egenheten är att vi kan sitta och skicka youtube-klipp till varann en hel förmiddag.

I morse tipsade han om något som heter Centralskolan, som var en riktig fullträff.

Tänkte att jag skulle ge er ett smakprov, det första avsnittet.Sök på: Centralskolan.

Glöm inte...

...bort gästbloggstävlingen kära vänner. Det finns fortfarande chans att vara med.


Jag önskar...

...att dom tar den här filmens titel på orden.


Look-a-...

...like.
Liev Schrieber?                   Hans Fahlén?

Passa gärna...

...på att kika in på min systers blogg. Hon skriver väldigt bra. Jag är stolt.


http://lillhoglund.blogg.se/