PS

Ett mattips, ifall ni är i Göteborg någon gång. I ju för sig vem vill åka dit, där har dom ju bara sill och en massa Glenn. Men om ändå tillfället skulle dyka upp kan jag ge er tipset om ett sjysst matställe som ligger väldigt när stationen:

Höglunds

Välkomna och njut

Over and out...

Nummer 2

Så var det dags för en liten uppdatering så kalle kan få något nytt att läsa förutom att gå in och kolla Edward the eagles ett par 3 gånger per dag.
Först en liten teaser om vad som hänt i Herr Höglunds liv sen förra inlägget.
Inte så mycket egentligen, julen står för dörren, ska bli skönt. Har jullov från både jobb och innebandy efter nästa vecka, har dock en sista match innan jul. Imorgon åker vi och besöker dne kungliga huvudstaden och förortslaget Farsta. Efter det är det Kyrkans julfest, Höga förväntningar! Höga förväntningar! Höga förväntningar!, eller?? 
Var på bio ensam för första gången någonsin igår. Filmen som sågs var Jackass 2. Kändes lite diffust att sitta och skratta för sig själv men ändå ganska befriande.
Fiction då, jo ska nog börja med Krullet som andra år har varit en medelmåtta och ofta legat i mitten, har ju bra tajmat skaffat sig en unge och är hemma ganska mycket passandes nog mycket strötid och kan sitta framför Morinio-wannabe spelet Fiction. Det är ingen diss, tycker att det är hans tur nu. Go Krullet!
det är ju inte skitkul att sitta framför datorn och skriva så får gå in "under skinnet" på dom andra coacherna någon annan gång. Måste bara nämna att jag bara går och väntar på veckorna när Trots allt ska på tryck för då har inte Mr. Worldfarm så mycket tid att "jobba" fiction som dom under dom andra veckorna när tidningen har gått till tryck.Till den här omgången täntke jag hylla Jeppe Nordström genom att ta in min första united lirare för första gången någonsin tror jag. Word, Jeppe!
Ni andra är också bra men som sagt den här burken är ju inte direkt någon stämmningshöjare för tillfället.

Om jag ska säga någon om mitt lag, så behöver jag bara säga, Go readings, och möjligen ett par andra lag där jag har spelare i! Vore kul att göra iallafall en bra omgång den här säsongen. Annars kan jag börja skaffa klippkort på burgare på Pitchers.


Avslutande skulle jag vilja Skicka med en hälsning till min bror Jeppson som är i Norge och rensar fisk. No one rensing fish like, Jeppe.
Ska bli gött när han kommer hem, han hedras här med den första bilden på min blogg. Den är tagen på axfood när han gör ett av sina partytricks "Fläskfilén goes wild"

Jeppson
Over and out...

sådärja...

Nuså, är det dags för min första blogg. Peppade på Myspace ett par veckor men det var lite kruppigt att bli seriös med. Kommer nog inte bli det med det här heller. Men alla andra på fiction har ju så va fasen.

Reflektion av fiction hitills:

1 omgången: Jaja, får skylla på brist på tid och för dåligt referatrunkande.
2 omgången: Jobbade ändå på det och det gav ju resultat, det kan nog bli nåt den här säsongen.

Inför omgång 3: Lite diffust än så länge, men får sätta mig ett par timmar nu och "jobba" lite.

Annars då, gött med jul, inget jobb efter nyår, det går bra med flickvännen och har lärt mig skruva på bowling.


Tills vidare....