Är tvungen...

...att vidarebefodra denna artikel.

Jag önskar att jag hade hittat den själv, men den är tagen från en väns Facebook idag.Den är så rolig i många anseenden. För det första måste det vara så jobbigt att bli så tagen med byxorna nere bokstavligt talat.
För det andra denna klassiska fråga gällande tidelag, spelar det någon roll om djuret lider eller inte. Det är väl aldrig okej att ha sex med djur. Inte ens om djuret lägger upp det genom att ha fixat vitt vin och räkor en fredagkväll så är det väl bara att sätta fram handen och säga snällt men bestämt; Tack men nej tack.

För det tredje är hans bortförklaring i världsklass. Han var berusad och "lade" sig bara bredvid fåret. Och i sömnen/ruset då, så "råkade" bara den lille åka in i tackan när dem skedade. Eller?

// Joel

Kommentarer
Postat av: johan

en blogg om tidelag och en som tipsar om en blogg som i sin tur visar massa bilder på nakna hästar och hundar. Vill höja ett varningens finger för att ryktesspridningen kan vara svår att stoppa... /johan

2011-05-31 @ 23:37:11
Postat av: Höglund

På bilderna på hennes blogg har ju hästarna ofta nåt slags täcke på sig och är därmed inte nakna om jag har förstått saken rätt, i hästväg.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback